7 Beste Wekkers om mee wakker te worden

7 Beste Wekkers om mee wakker te worden

We schrijven graag over hoe je een betere nachtrust krijgt maar wakker worden hoort daar natuurlijk ook bij. Wij speurde het internet af en na vele uren research en het lezen van honderden reviews hebben wij de beste wekkers voor jou gevonden.

Beste wekker: Nikkei NR10

Onze keuze voor een traditionele wekker met een goed leesbaar digitaal scherm, bediening via makkelijke grote knoppen en batterij als backup voor als je stroom uitvalt. Zoek je een ongecompliceerde wekker die doet wat hij moet doen? Zet dan deze Nikkei op je nachtkastje.

Alternatief: Hama Retro Wekker

Zoek je een eenvoudige wekker met een tijdloos design wat makkelijker te gebruiken is? De retro wekker van Hama is dan misschien wat voor jou! Een stijlvol analoge wekker verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren.

Beste wekkerradio: Sony ICF-C1B

Wakker worden met de 538 ochtendshow van Frank Dane of een ander radiostation? Deze compacte retrowekker van Sony beschikt over een AM / FM radiospeler zodat je zingend wakker kan worden.

Alternatief DAB+ wekkerradio: Muse M-172 DBT

Wil je een wekkerradio met DAB+ ondersteuning? Zet dan deze Muse wekkerradio op je nachtkastje. Betere digitale geluidskwaliteit, beter signaal en meer keuze in zenders. Verder voorzien van een USB-aansluiting voor het opladen van je telefoon en een AUX aansluiting voor als je eigen muziek wilt afspelen.

Beste wake up light: Philips HF3520

Zacht wakker worden met een rustgevend rood licht wat geleidelijk groeit tot een helder wit licht. Zo schrik je niet wakker van een piepende wekker maar wordt je op een natuurlijke manier gewekt. De HF3520 is onze keuze voor een wake up light door een perfecte combinatie van prijs/kwaliteit. Voorzien van een ruim kleurenpalet, 5 wekgeluiden en een FM-radio.

Meer wake up lights zien? Lees dan onze beste wake up light koopgids.

Beste voor diepe slapers: Sonic Alert Sonic Bomb

Slaap jij door je wekker heen? Probeer dan de Sonic Bomb wekker. Deze gebruikt geluid, trillingen en lichtflitsen om jou wakker te maken. Vergis je niet, deze is luid. Het volume loopt traploos op tot 113 decibel wat meer is dan een brandweer sirene of een Motörhead concert. Op de wekker zitten 3 LED’s die lichtflitsen geven en de trilfunctie wordt gerealiseerd door een vibrator die met een 1,8 meter lange kabel aan de wekker vast zit. Plaats deze bijvoorbeeld onder je kussen en de trillingen alleen kunnen je wakker maken.

Beste analoge wekker: Hema Bellenwekker

Een analoge wekker met twee grote bellen en een hamertje: deze rinkelt je wakker! Ideaal voor wie geen extra poespas wil maar een simpele ouderwetse wekker voorzien van moderne snufjes zoals een verlichte wijzerplaat. Werkt op 1x AA batterij (niet inbegrepen).

Beste draadloze oplader wekker: Caliber HCG019QI-B

Geen kabels meer in je leven? Als je een wekker zoekt die ook je smartphone kan opladen is deze wekker van Caliber een goede keuze. Het slimme ontwerp van deze wekker biedt ruimte voor een nachtlampje aan de binnenkant en een Qi oplader bovenop.

Vanessa Koolstra

Professioneel uitslaper die jou wil helpen aan een betere nachtrust. Welkom op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *