Disclaimer

Disclaimer

Transparantie vinden wij belangrijk. Onze mening is niet te koop maar het komt wel voor dat wij (indirect) geld verdienen aan geschreven blogartikelen. Hoe dat precies werkt leggen we hieronder uit.

Reviews

Recensies van producten zijn een eerlijk oordeel van een product. Soms komt het voor dat een bedrijf een product heeft toegestuurd om een review over te schrijven, dit wordt in zo’n geval vermeld bij de betreffende review. Vaker komt het voor dat we het product zélf gekocht hebben.

Gesponsorde posts/advertorials

Op deze website zul je af en toe advertorials of gesponsorde posts tegenkomen. Sommige bedrijven betalen bloggers om hun product onder de aandacht van klanten te brengen. Bij een dergelijk artikel staat dit altijd duidelijk aangegeven.

Affiliate

Op deze website staan affiliate links, bijvoorbeeld naar de websites van bol.com of Coolblue, Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie. Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van onze bezoekers. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Op deze manier kunnen wij onze website draaiende houden en jullie blijven voorzien van (gratis) informatie. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe content. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Reacties

  • Reacties die kwetsend kunnen zijn worden verwijderd.
  • Reacties met een commerciële insteek en/of links voor het promoten van je webshop of bedrijf worden verwijderd.